Egaliseren in Gouda

Van een eenvoudig laagje egaline om een vloer te egaliseren tot een complete vloerrenovatie; voor The Cleaners BV is . Ruim 1.500 bedrijven maken al bijna 20 jaar tevreden gebruik van de diensten van The Cleaners B.V.
Zo ook hebben wij in Gouda al veel geëgaliseerd
The Cleaners BV beschikt over een groot aantal geschoolde mensen die weten wat stoffeerders en parketleggers verwachten als ze een vloer door ons laten egaliseren. Ook veel particulieren hebben de weg naar The Cleaners BV reeds gevonden.

Naast de kleinere afmetingen zoals woonkamers en kantoren is The Cleaners BV ook gespecialiseerd in egaliseren van vloeren bij de grote projecten. Als een van de weinigen in Nederland kan The Cleaners BV vloeroppervlaktes tot 3000 m2 per dag egaliseren met behulp van haar egaliseerpomp. Tevens heeft The Cleaners de beschikking over een egaliseerpomp die 10.000 kg per uur kan verpompen. Vaak wordt door de grote capaciteit die wij aankunnen een uitgelopen bouwtijd terug gebracht worden op schema zodat aannemers weer op tijd kunnen opleveren. Ook kunnen stoffeerders door het egaliseerwerk aan ons uit te besteden zich toeleggen op dat waarin zij goed zijn, namelijk het leggen van de vloerbekleding.

U kunt gebruik maken van ons offerteformulier om Uw eigen offerte voor het egaliseren van uw vloer of vloerrenovatie door ons samen te laten stellen. Wij zorgen dan dat U binnen 1 werkdag een passende en duidelijke offerte in Uw email of brievenbus heeft. Mocht U op voorhand al vragen hebben kunt U contact op nemen met onze helpdesk op 06-24717950. The cleaners BV kan uw vloeren egaliseren, wij egaliseren dagelijks tientallen tot honderden vierkante meters. Dit doen we zowel voor zakelijk als particulier, woonkamers of volledige kantoorpand.
U kunt ons altijd bellen voor vrijblijvend advies, wij helpen u graag op weg naar een egale vloer.

Kwaliteit

Als wij geweest zijn, bent u zeker van een egale ondervloer!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Gebruik onze online tool om snel een inschatting te krijgen van wat wij voor u kunnen doen.
Offerte aanvragen
Of bel direct naar 020-407 4460.